top of page

Persondatapolitik og beskyttelse af personlige data

Operatør af disse websider vil håndtere dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser om databeskyttelse (DSGVO) og denne persondatapolitik.

Ansvarlig for databehandling
Ansvarlig for databehandling på denne hjemmeside i henhold til databeskyttelsesdirektivets forordning (DSGVO) er:
WEPROG ApS, Willemoesgade 15B, 5610 Assens, Danmark
repræsenteret af: Jess Jørgensen og Dr. Corinna Möhrlen
Tlf. +45 46922907
E-mail: 2x41@weprog.com

Styringen af personoplysninger er den fysiske person eller juridiske enhed, der alene eller sammen med andre afgørende til hvilket formål der foretages behandling af personoplysninger.

Brugen af denne hjemmeside er normalt mulig uden at give personlige oplysninger. Hvor der opkræves personlige data (såsom navn og / eller e-mail adresser), sker dette på frivillig basis. Disse data vil ikke blive videregivet til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.


Retsgrundlag til behandling af personoplysninger
Behandling sker efter følgende retsgrundlag:

 

At behandling er nødvendig af hensyn til opfyldelse af et kontrakt, som kunden er part i, jf. artikel 6, stk. 1, litra bi persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
 

At behandlingen er nødvendig af hensyn til overholdelse af retlige forpligtelser, jf. artikel 6, stk. 1, litra ci persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
 

Hos kunden har eventuelt samtykke til behandlingen, jf. artikel 6, stk. 1, litra a og art. 7, stk. 2, litra ai persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
 

At behandlingen er nødvendig for at beskytte kunden eller en anden fysisk persons vitale interesser, hvis de ikke selv er i stand til at give et samtykke, jf. artikel 9, stk. 2, litra ci persondataforordningen.

 

At behandlingen er nødvendig for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, jf. artikel 9, stk. 2, litra fi persondataforordningen.

At behandlingen ud fra hensynet til politianmeldelser, fogdesager, gældssaneringer, inddrivelse af restance efter en interesseafvejning går forud for kundens grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, jf. artikel 6, stk. 1, litra fi persondataforordningen.


Server logfiler

Udbyderen af siderne indsamler automatisk og gemmer oplysninger i såkaldte serverlogfiler, som din browser. Disse er for eksempel:
- IP-adresse
- browsertype og browserversion
- brugt operativsystem
- Henviser URL
- Værtsnavnet på den adgangscomputer
- Tiden for serverforespørgslen

Disse data kan ikke tildeles bestemte personer. En samling af disse data med andre datakilder foretages ikke.Ret til information, aflysning, blokering

Du har altid ret til gratis oplysninger om dine lagrede personoplysninger, dens oprindelse og destination og formålet med databehandlingen og retten til at rette eller slette dem. Kontakt os til dette formål på2x41@weprog.com.

 

bottom of page