top of page

DATAPOLITIK OG BESKYTTELSE AF PERSONDATA

Operatøren af disse sider behandler dine personlige data fortroligt og i overensstemmelse med de lovpligtige databeskyttelsesforskrifter (DSGVO) og denne privatlivspolitik.

Ansvarlig for databehandling

Ansvarlig for databehandlingen på denne hjemmeside i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (DSGVO) er:
WEPROG ApS, Willemoesgade 15B, 5610 Assens, Danmark
repræsenteret af: Jess Jørgensen og Dr. Corinna Möhrlen
Tlf. +45 46922907
E-mail:2x41@weprog.com


Behandlingsansvarlig for personoplysninger er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i samråd med andre tager stilling til formål og midler til behandling af personoplysninger.

Brugen af denne hjemmeside er normalt mulig uden at give personlige oplysninger. For så vidt der indsamles persondata (f.eks. navn og/eller e-mailadresser) på vores side, sker dette altid på frivillig basis. Disse data vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke.


Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Vi behandler og bruger dine data til at udføre kontrakten og levere vores tjenester, til at forbedre vores tjenester og vores websteder og til at tilpasse dem til dine behov, til at levere opdateringer og opgraderinger og til at give dig meddelelser vedrørende tjenesten, samt Afregne konti til oprette og indsamle vores krav.

Kunst. 6 tændte jeg. En DS-GMO giver os et juridisk grundlag for behandlingsoperationer, hvor vi indhenter samtykke til et bestemt behandlingsformål. Hvis behandlingen af personoplysninger er påkrævet for at opfylde en kontrakt, er behandlingen baseret på art. 6 tændte jeg. b DS-GMO. Det samme gælder for behandlinger, der er nødvendige for at udføre prækontraktuelle foranstaltninger, for eksempel i tilfælde af forespørgsler vedrørende vores produkter eller tjenester. Hvis vi er underlagt en juridisk forpligtelse, som kræver behandling af personoplysninger, såsom opfyldelse af skatteforpligtelser, er behandlingen baseret på art. 6 tændte jeg. c DS-GMO. I sidste ende kan behandlingsoperationer baseres på art. 6 tændte jeg. f DS-GMO'er. Behandlingsoperationer, der ikke er omfattet af nogen af de førnævnte retsgrundlag, er baseret på dette retsgrundlag, hvis behandlingen er nødvendig for at beskytte vores eller en tredjeparts legitime interesser, medmindre personens interesser, grundlæggende rettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder berørte sejre. Sådanne behandlinger er især tilladt for os, fordi de er blevet specifikt nævnt af den europæiske lovgiver. En legitim interesse må normalt antages, hvis den registrerede er kunde hos den ansvarlige.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på artikel 6 I lit. f DS-GMO er vores legitime interesse i at drive vores forretning.Serverlogfiler

Udbyderen af siderne indsamler og gemmer automatisk information i såkaldte serverlogfiler, som din browser sender. Disse er for eksempel:
- IP-adresse
- browsertype og browserversion
- brugt operativsystem
- Henvisnings-URL
- Værtsnavnet på den adgangsgivende computer
- Tidspunkt for serveranmodningen

Disse data kan ikke tildeles bestemte personer. En sammenlægning af disse data med andre datakilder vil ikke blive udført.Ret til information, fortrydelse, spærring

Du har ret til gratis information om dine gemte personoplysninger, deres oprindelse og modtager og formålet med databehandlingen samt ret til berigtigelse eller sletning af disse data. Kontakt os til dette formål på2x41@weprog.com.

 

bottom of page