top of page
x-sailing_logo-tp.png
Race Charter &
Kompetencecentertil
regatta & træning
high-end teambuilding
performance & event sejlads
vejranalyse
rådgivning og træning
med
identiske X41
OneDesign yachts
NINGXIA & SHANXI
SERVICES

VORES MISSION

VORES VISION

Være et center for udvikling af kompetencer inden for bæredygtighed.

Forståelse af vejr & klima og Performance Sejle videreONE DESIGN X41 sejlbådeer de nøglefunktioner, vi bruger til at demonstrere, hvordan vi alle kan udvikle et mindset og blive ambassadører for bæredygtighed for os selv, vores virksomheder, grupper, familie og venner.

Få mere at vide om dette projekther

x41_OneDesign
NINGXIA & SHANXI
Assens Marina
Training in Assens
Training in Assens
x41_training_assens_sx
Training in Assens
Training in Assens (4048)
Training in Assens (4069)
Training in Assens (4057)
Training in Assens (4097)
IMG_20180815_184401
ningxia
Training in Assens (4164)
Training in Assens (4176)
X41 B86 interior
X41 B86 interior
X41 B86 interior
x41-schematic
x41-dimensions
x41-qualities
Our work

TJENESTER

Race træning

Begivenheder

Race træning &

Match Racing

Vejrekspertrådgivning &  WeatherApp-træning

Trim  & Train

​Udvikling af færdigheder

Virksomhedsbegivenheder

Teambuildi-arrangementer

Dagsture

Uddannelse og sjov

Booking

Book Regatta, Event eller

Trænings session

ABOUT US

OM DETTE PROJEKT

Sejlads er mere end bare en sport. Sejlads er en livsstil, en måde at tænke på, en måde at se på naturen og verden på.

Sejlads betyder meget for os: det er friheden ved at være derude på vandet, blive drevet af en naturressource og udfordret af dens  ubarmhjertige magt eller manglende tilgængelighed til tider.

I sejlads genererer vi ikke miljømæssige fodspor, der skader naturen, i stedet lærer vi at værdsætte og arbejde efter dets regler og ikke vores. Sejlads genererer en naturlig udsigt og værdsættelse af vores vidunderlige og dyrebare planet og minder os om vores ansvar for at holde vores oceaner rene og vores luft uforurenet. At forstå, hvordan vejrmønstre udvikler sig, hvordan bølger genereres, og hvilken indflydelse vind, bølger og strøm har på sejladspræstationer er det, der gør os i stand til at navigere sikkert og ansvarligt gennem havene, men også med den højeste ydeevne. 

At sejle betyder også teamwork. Ja, der er solo-sejlere, og de fortjener at blive værdsat for deres tapperhed. Ikke desto mindre kan de fleste af os godt lide teamworket, at være i stand til at stole på din kammerat eller kammerater og at blive udfordret til at stole på dine skipperes evner til at tage de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Racing er som at drive et firma. Kompetencen hos hvert medlem i teamet er vigtig, men vigtigst er, hvordan vi arbejder sammen som et team, giver og tager ansvar, udvikler og stoler på hinandens færdigheder og evner. Men også at hjælpe hinanden til at vokse sig stærkere og bedre end hvad hvert medlem ville være i stand til at klare på egen hånd.

Inden for sejlads har vi også brug for blandede hold, gamle og unge, erfarne og nybegyndere, mænd og kvinder, fysisk stærke og analytisk dygtige. Der er med andre ord plads til os alle! 

Vi skabte dette projekt for at muliggøre præstationssejlads med bedre forståelse af indflydelsen af vejr, bølger og strøm på din sejladspræstation og high-end teambuilding, uanset om det er for at træne dit sejlerteam til næste løb, eller din virksomheds ledere_cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ eller hold til din næste forretningsudfordring. At komme tilbage til naturen, blive udfordret med naturlige kræfter og lære at navigere gennem givne forhold i stedet for at forsøge at gennemtvinge 'din vej' med kamp og mangel på succes, naturen og vores to OneDesign x41 yacht tvillinger NINGXIA (kinesisk "rolig") & SHANXI (kinesisk "Vær god til") er klar til din næste træningssession! 

Ring til osellerskriv til osfor at høre mere om bådene, mulighederne for at hjælpe dit team med at komme til næste niveau og vores tjenester omkring bådene eller udfyld voresKontaktformularnedenfor for at blive kontaktet af os.

Download vores seneste flyerher

Download X41 Broshureher

CONTACT

Kontakt os

WEPROG ApS

Drejervænget 8

5610 Assens

Danmark

Ring til os:

Tlf.: +45 4692 2907

Danmark:

Jess Jørgensen

Mobiltelefon: +45 40 35 97 46

Tyskland:

Corinna Möhrlen

Mob. +49 176 5620 5317

Skriv direkte til os:

2x41@weprog.com

Tak for din indsendelse!

Ved at udfylde felterne ovenfor accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger for at kunne besvare din anmodning.

Udfyld venligst et vilkårligt navn, hvis du ønsker at forblive anonym. Ellers antager vi, at du accepterer vores datapolitik (se her).

Tilmeld dig vores mailingliste

Gå aldrig glip af en begivenhed!

bottom of page