top of page
x-sailing_logo-tp.png
Kompetence Center for
racing & training
high-end team building
vejr vejledning & training
event & performance sailing
​​med
2 X41 One Design x-yachts
NINGXIA & SHANXI
SERVICES

OUR MISSION

VORES VISION

At blive et center for udvikling af kompetencer i bæredygtighed.

Forståelse af vejr & klima sammen med performance sailing på ONE DESIGN X41 sejlbåde er nøglene vi bruger til at demonstrere, hvordan vi som individier kan danne og udvikle et ny bevisthed og blive til samfunds ambassadøre af bæredygtighed for os selv, vores virksomheder, grupper, foreninger, familie, venner & vores planet.

Læs mere om vores projekt her 

x41_OneDesign
NINGXIA at the Sydbank Cup 2018
NINGXIA & SHANXI
IMG_20180406_174550
IMG_4044
IMG_4124
IMG_4127
IMG_4047_edited
IMG_4048
IMG_4056
IMG_4057
IMG_4094
IMG_4091
IMG_4176
IMG_4164
X41 B86 interior
X41 B86 interior
X41 B86 interior
x41-schematic
x41-dimensions
x41-qualities
Our work

SERVICES

Race Træning

Events

Race træning

Match Racing

Expert vejr vejledning 

Vejr App træning

Trim  & Train

udvikling af færdigheder​

Events for virksomheder

Teambuilding Events

Dags sejlader

Uddannelse & Sjov

Booking af events 

kapsejladser og

dag sejladser

ABOUT US

Om PROJEKTET

Sejlads er mere end bare en sport. Sejlads er en livsstil, en måde at tænke på, en måde at se på naturen og verden.

Sejlads betyder meget for os: det er friheden til at være derude på vandet, at komme fremme ved hjælp af en naturlig ressource og at blive udfordret af dens ubarmhjertlige magt eller utilgængelighed til tider.

 

Når vi sejler med sejlbåde skaber vi ikke nogen miljømæssige fodspor, der skader naturen, i stedet for lærer vi at værdsætte og arbejde efter naturens regler og ikke vores. Sejlads skaber en naturlig indsigt og værdisættelse af vores vidunderlige og sårbar planet og minder os om vores ansvar for at holde vores oceaner rene og vores luft uforurenet. Forståelse af hvordan vejrmønstre udvikler sig, hvordan bølger genereres, og hvilken påvirkning vind, bølger og strøm har på sejlads performance er, hvad der gør os i stand til at navigere sikkert og ansvarligt gennem oceanerne, men også med højeste ydeevne.
 

Sejlads betyder også samarbejde. Ja, der er solo sejlere, og de fortjener at blive værdsat for deres mod. Ikke desto mindre, drives de fleste af os  ved at samarbejde, ved at være i stand til at stole på din makker eller team og blive udfordret ved at skulle stole på din skippers evner til at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Racing er som at lede en virksomhed. Færdighederne af de enkle medlemmer i teamet er vigtigt, mens det vigtigste er, hvordan vi arbejder sammen som et hold, giver og tager ansvar, udvikler og stoler på hinandens evner og færdigheder. Det betyder også at vi hjælper hinanden til at kunne præstere højt og blive bedre end vi som individuet ville kunne nå på egen hånd.
 

På sejlbådene har vi også brug for blandede hold, både gamle og unge, erfarne og nybegynder, mandlige og kvindelige, fysisk stærke og analytisk dygtige. Med andre ord: der er plads til og brug for os alle!

Vi har lavet dette projekt for at muliggøre performance sejlads med bedre forståelse for vejrforholdene, bølgernes og strømens indflydelse på din performance som sejler og avancerede team opbygning, hvad enten det drejer sig om at træne dit sejlhold til det næste kapsejlads eller dine virksomhedsledere eller teams til din næste forretningsmæsige udfordring. At dyrke noget i naturen, blive udfordret af naturlige kræfter og lære at navigere gennem givne forhold i stedet for at forsøge at håndhæve 'din vej' med kamp og mangel på succes, vores to OneDesign x41 yacht tvillinger er klar til din næste træningsenhed!

Ring til os eller skriv til os for at høre mere om bådene, mulighederne for at hjælpe dit team med at komme videre til næste niveau og vores service omkring bådene eller udfylde vores kontaktformular nedenfor for at blive kontaktet af os.

Download vores nyeste flyer her​

CONTACT

Kontakt Os

WEPROG ApS

Drejervænget 8

5610 Assens

Danmark

Kontakt os:

Danmark:

Jess Jørgensen

Tel: +45 40 35 97 46

Tyskland:

Corinna Möhrlen

Tel. +49 176 5620 5317

E-mail:

2x41@weprog.com

Ved at udfylde felterne ovenfor accepterer du, at vi behandler dine personlige data for at svare på din anmodning.

Udfyld venligst et vilkårlig navn, hvis du vil være anonym. Ellers antager vi, at du accepterer vores datapolitik (se her).

Join our mailing list

Never miss an update

bottom of page