top of page

Person data politik og beskyttelse af personlig data

Operatøren af disse websider vil håndterer dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser om databeskyttelse (DSGVO) og denne person data politik.

Ansvarlig for databehandling
Ansvarlig for databehandling på denne hjemmeside i henhold til databeskyttelsesdirektivet forordning (DSGVO) er:
WEPROG ApS, Willemoesgade 15B, 5610 Assens, Danmark
repræsenteret af: Jess Jørgensen og Dr. Corinna Möhrlen
Tlf. +45 46922907
E-mail: 2x41@weprog.com

Styringen af personoplysninger er den fysiske person eller juridiske enhed, der alene eller sammen med andre afgør til hvilket formål der foretages behandling af personoplysninger.

Brugen af denne hjemmeside er normalt mulig uden at give personlige oplysninger. Hvor der opkræves personlige data (såsom navn og / eller e-mail adresser), sker dette på frivillig basis. Disse data vil ikke blive videregivet til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.


Retsgrundlag for behandling af personoplysninger
Behandling sker efter følgende retsgrundlag:

 

At behandling er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som kunden er part i, jf. artikel 6, stk. 1, litra b i persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
 

At behandlingen er nødvendig af hensyn til overholdelse af retlige forpligtelser, jf. artikel 6, stk. 1, litra c i persondataforordningen, jf. data-beskyttelseslovens § 6.
 

At kunden eventuelt har samtykket til behandlingen, jf. artikel 6, stk. 1, litra a og art. 7, stk. 2, litra a i persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
 

At behandlingen er nødvendig for at beskytte kunden eller en anden fysisk persons vitale interesser, hvis de ikke selv er i stand til at give et samtykke, jf. artikel 9, stk. 2, litra c i persondataforordningen.

 

At behandlingen er nødvendig for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, jf. artikel 9, stk. 2, litra f i persondataforordningen.

At behandlingen ud fra hensynet til politianmeldelser, fogdesager, gældssaneringer, inddrivelse af restance efter en interesseafvejning går forud for kundens grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i persondataforordningen.


Server logfiler

Udbyderen af siderne indsamler automatisk og gemmer oplysninger i såkaldte server logfiler, som din browser. Disse er for eksempel:
- IP-adresse
- browser type og browser version
- brugt operativsystem
- Henviser URL
- Værtsnavnet på den adgangscomputer
- Tiden for serverforespørgslen

Disse data kan ikke tildeles bestemte personer. En samling af disse data med andre datakilder foretages ikke.Ret til information, aflysning, blokering

Du har altid ret til gratis oplysninger om dine lagrede personoplysninger, dens oprindelse og destination og formålet med databehandlingen og retten til at rette eller slette dem. Kontakt os til dette formål på 2x41@weprog.com.

 

bottom of page