top of page

Personenbezogene Datenpolitik und Überwachung personenbezogener Daten

Operatøren af disse websider vil håndterer dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser om databeskyttelse (DSGVO) og the person data politik.

Ansvarlig für die Datenverarbeitung
Ansvarlig for databehandling på denne hjemmeside i henhold til databeskyttelsesdirektivet forordning (DSGVO) er:
WEPROG ApS, Willemoesgade 15B, 5610 Assens, Dänemark
vertreten durch: Jess Jørgensen und Dr. Corinna Möhrlen
Tlf. +45 46922907
E-Mail: 2x41@weprog.com

Styringen af personoplysninger er den fysiske person eller juridiske enhed, der alene eller sammen med andre afgør til hvilket formål der foretages behandling af personoplysninger.

Brugen af denne hjemmeside er normalt mulig uden at give personlige oplysninger. Hvor der opkræves personlige data (såsom navn og / eller e-mail addresser), sker dette på frivillig basis. Disse data vil ikke blive videregivet til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.


Retsgrundlag for behandling af personoplysninger
Behandling sker efter følgende retsgrundlag:

 

At behandling er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som kunden er part i, jf. artikel 6, stk. 1, litra bi persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
 

At behandlingen er nødvendig af hensyn til overholdelse af retlige forpligtelser, jf. artikel 6, stk. 1, litra ci persondataforordningen, jf. Datenbeskyttelseslovens § 6.
 

At kunden eventuelt har samtykket til behandlingen, jf. artikel 6, stk. 1, litra a og art. 7, Stk. 2, litra ai persondataforordningen, jf. databeskyttelseslovens § 6.
 

At behandlingen er nødvendig for at beskytte kunden eller en anden fysisk persons vitale interesser, hvis de ikke selv er i stand til at give et samtykke, jf. artikel 9, stk. 2, litra ci persondataforordningen.

 

At behandlingen er nødvendig for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, jf. artikel 9, stk. 2, litra fi persondataforordningen.

At behandlingen ud fra hensynet til politianmeldelser, fogdesager, gældssaneringer, inddrivelse af restance efter en interesseafvejning går forud for kundens grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, jf. artikel 6, stk. 1, litra fi persondataforordningen.


Server-Logfile

Udbyderen af siderne indsamler automatisk und gemmer oplysninger i såkaldte server logfiler, som din browser. Disser für eksempel:
- IP-Adresse
- Browsertyp und Browserversion
- Betriebssystem brugt
- Henviser-URL
- Værtsnavnet på den adgangscomputer
- Tiden für serverforespørgslen

Disse data kan ikke tildeles bestemte personer. En samling af disse data med andre datakilder foretages ikke.Ret bis Informationen, Aflysning, Blokkering

Du har altid ret til free oplysninger om dine laggre personoplysninger, dens oprindelse og destination og formålet med databehandlingen og save til at rette eller slette dem. Kontakt os til dette formal på2x41@weprog.com.

 

bottom of page